Termékek Menü
Ön itt jár: >

Szettek

A szakállápolási szetteket a mindennapi rutin elvégzésében nyújtanak segítséget. Ha most próbálsz ilyet először, akkor bizony szükséged lesz több mindenre, ezért összeállítottunk pár csomagot, amelyek ilyen formában gazdaságosabbak.
Rendezés:
7.390 Ft
Raktáron
Az On the road szett az alap, amit egy magára valamit is adó szakállasnak be kell szereznie. A két ápolónak a mindennapi rutinban van nagy haszna. A szakállolaj hidratál, puhít és csillogást ad, a waxxal pedig egésznapos tartást tudsz adni a bajszodnak. 
9.390 Ft
Raktáron
A fésűvel megbolondított szettet imádni fogod. Roppant hasznos, ha már elérkeztél olyan szintre a szakállnövesztésben, amikor már göndörödik, szétáll, és formáznod kell. A kötelező szakállolaj és bajuszwax mellé tartozik egy csersznyefa fésű is, amely nagy segítségedre lesz a bozontod karbantartásában. Az olajat egyenletesen el tudod oszlatni, illetve a gubancokkal sem lesz több gondod. Ha komolyan gondolod a szakállas életformát és igényes vagy magadra, akkor ezt a szettet válaszd!
6.750 Ft
Raktáron
Végre egy szett igazi bajuszbetyároknak. A szettben található bajuszfésű és bajuszwax segítségével tökéletesen karban tudod tartani a kackiást. Kézzel készült szarufésű + választható illatú Captain Fawcett wax, a bajszodnak nincs is többre szüksége.
8.990 Ft
Raktáron
Mi sem jobb annál, mikor kristálytiszta szakállal lépsz ki a fürdőszobából. A Crystal clean szettel most kedvezményesen juthatsz hozzá az elményhez. A 2in1 szakállmosó+kondicionálóval szuperhatékonyan moshatod meg arszőrzeted, miután pedig szárazra törölted arcod ékességét, jöhet az ápoló balzsam. A kombináció eredménye? Tiszta, friss, puha, fényes, illatos szakáll. 
16.290 Ft
Raktáron
A Ricki Hall nevével fémjelzett csomag mellett egyszerűen nem lehet elmenni úgy, hogy meg ne dobbanna az ember szíve. Gyönyörű csomagolásban kerülhet kezeid közé, majd szakálladra a sokak által kedvelt Booze and Baccy. Az 50ml szakállolaj és a 15ml bajuszwax egy fél évnyi luxus szakállkezelést hoz az életedbe.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.