Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Szettek

A szakállápolási szetteket a mindennapi rutin elvégzésében nyújtanak segítséget. Ha most próbálsz ilyet először, akkor bizony szükséged lesz több mindenre, ezért összeállítottunk pár csomagot, amelyek ilyen formában gazdaságosabbak.
Rendezés:
9.390 Ft
Raktáron
A nyári erdei séták inspirálta illat, amely egyesíti az erdő talajának földes mohás illatát a fakéreggel, a tűlevelekkel, és a finom virágos illatjegyekkel. Pompásan friss és üdítő.
7.390 Ft
Raktáron
Az On the road szett az alap, amit egy magára valamit is adó szakállasnak be kell szereznie. A két ápolónak a mindennapi rutinban van nagy haszna. A szakállolaj hidratál, puhít és csillogást ad, a waxxal pedig egésznapos tartást tudsz adni a bajszodnak. 
8.990 Ft
Raktáron
Mi sem jobb annál, mint mikor kristálytiszta szakállal lépsz ki a fürdőszobából. A Crystal clean szettel most kedvezményesen juthatsz hozzá az élményhez. A 2in1 szakállmosó+kondicionálóval szuperhatékonyan moshatod meg arcszőrzeted, miután pedig szárazra törölted arcod ékességét, jöhet az ápoló balzsam. A kombináció eredménye? Tiszta, friss, puha, fényes, illatos szakáll. 
6.750 Ft
Előrendelhető
Végre egy szett igazi bajuszbetyároknak. A szettben található bajuszfésű és bajuszwax segítségével tökéletesen karban tudod tartani a kackiást. Kézzel készült szarufésű + választható illatú Captain Fawcett wax, a bajszodnak nincs is többre szüksége.
16.290 Ft
Raktáron
A Ricki Hall nevével fémjelzett csomag mellett egyszerűen nem lehet elmenni úgy, hogy meg ne dobbanna az ember szíve. Gyönyörű csomagolásban kerülhet kezeid közé, majd szakálladra a sokak által kedvelt Booze and Baccy. Az 50ml szakállolaj és a 15ml bajuszwax egy fél évnyi luxus szakállkezelést hoz az életedbe.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.