Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

A Beardcity azokért a szakállas/bajuszos férfiakért jött létre, akik igényesek nemcsak öltözetükre, hajviseletükre, de a megjelenésükhöz hozzátartozó arcszőrzetükre is. A szakáll ápolásának mindennapos tevékenységnek kell lennie, hozzátartozik a reggeli készülődéshez, de sajnos ezt kevesen veszik komolyan. Az itt élő szakállas férfiak hiányt szenvednek a külföldön már rendkívül népszerű és elterjedt szakállápolásra szakosodott gyártók termékeiből.

Mi ezen szeretnénk változtatni, és olyan prémium minőségű arcszőrzet- ápolási termékekhez hozzájuttatni Téged, melyek nemcsak hogy natúr, 100%-ban természetes anyagokból készülnek, de a világ számos más pontján már használják és szeretik őket. Természetesen minden terméket kipróbálunk, és csak olyan készítményeket adunk kezedbe, melyeket mi is nyugodt szívvel használunk és szeretünk.
Olyan eszközöket is biztosítunk számodra, melyekkel ápolhatod, óvhatod és formázhatod arcszőrzeted, ezzel is megkönnyítve a szakállnövesztés nem annyira egyszerű, de annál izgalmasabb menetét. Folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően mindenki kosarába rakhatja a saját ízlésének tetsző portékát.    

Nemcsak termékeink, de mi magunk is teljesen "zöldek" vagyunk. Működésünk során megpróbálunk a lehető legkevesebb szemetet termelni. A csomagolást, illetve papírmunkát is újrahasznosított anyagokból oldjuk meg, így, ha tőlünk rendelsz, biztos lehetsz benne, hogy nem csak rád, hanem a környezetre is vigyázunk.  

Filozófiánk egy egyszerű kérdésben és egy felszólításban fogalmazódik meg: Love your beard? Care your beard!, azaz Szereted a szakállad? Gondoskodj a szakálladról!

Jó vásárlást és szép hosszú szakállat kíván a Beardcity.hu csapata!

 

Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.