Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
7.990 Ft

Beviro Pakkawood Shavette cserélhető pengés borotva

7.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Beviro
Ez a cserélhető pengés egyenes borotva, azaz shavette, tökéletes annak, aki a tradicionális borotválkozást részesíti előnyben. A Beviro borotvája gyönyörű kialakításával és kifinomult eleganciájával belopja magát először a fürdőszobádba, majd a szívedbe és megszépíti a borotválkozás egyébként kevésbé szép pillanatait. Le az egyszer használatossal, le a neves márkák agyonhájpolt biztonsági borotváival! Légy tradicionális, légy férfi! 

Leírás és Paraméterek

A borotva kialakítása szokásos, azonban az szokatlan ebben az árkategóriában, hogy ilyen szép kialakítású nyéllel találkozzunk. Bár nem tömbből lett faragva, hanem préselt fa, gyönyörű hatást kelt. Elegáns matt fekete fém a pengetartó része. Ha most kezdesz ismerkedni ezzel a típusú borotvával, akkor tökéletes választás lesz első társnak, akivel megtanulod az alapokat. 
A Pakkawood shavette mellé csomagoltak egy borotvapengét is, így azonnal munkába is állíthatod a borotvát. A shavette hatalmas előnye egy modern sokpengés borotvával szemben, hogy amint megtanultad magadon használni sokkal simább borotválkozás érhető el vele, szinte nulla irritációval és búcsút inthetsz a benőtt szőrszálaknak is.

Bizonytalan vagy az első shavettedet illetően? Pedig itt van a szemed előtt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.