Termékek Menü

Borotválkozás

Rendezés:
12.150 Ft
Raktáron
Ez a cserélhető pengés egyenes borotva, azaz shavette, tökéletes annak, aki a tradicionális borotválkozást részesíti előnyben. A Kapitány borotvája gyönyörű kialakításával és kifinomult eleganciájával belopja magát először a fürdőszobádba, majd a szívedbe és megszépíti a borotválkozás egyébként kevésbé szép pillanatait. Le az egyszer használatossal, le a neves márkák agyonhájpolt biztonsági borotváival! Légy tradicionális, légy férfi! 
3.750 Ft
Raktáron
A timsó hatása évszázadok óta ismert, a borbélyok is használják a kezdetek kezdete óta. Borotválkozás után csökkenti a borotva okozta égető érzést, összehúzza a pórusokat, vérzéscsillapító és fertőtlenítő hatású. Nem csoda, hogy kötelező darab, amennyiben a tradicionális borotválkozás vagy wet shaving híve vagy. 
3.490 Ft
Raktáron
Borotválkozás nincs hab nélkül. A Kent megalkotta ezt a zseniális illatú szappant, de még fontosabb, hogy zseniális habot is tudsz belőle csinálni, ami által olyan elegánsan fog siklani a borotva a bőrödön, hogy azt öröm lesz nézni.
5.190 Ft
Raktáron

A tradicionális borotválkozás elengedhetetlen kiegészítője egy megfelelő borotválkozó szappan. Elhoztuk neked a legjobbat. Zseniálisan illatosított, akár az összes többi Captain Fawcett termék. Használd simán vagy borotvapamaccsal, biztos, hogy gyönyörű, gazdag és terjedelmes habot fog produkálni, mely megfelelően puhítja szőrzeted és bőröd, mielőtt áthúznád rajta a borotvát.

12.190 Ft
Raktáron
A borotválkozási rutin fontos lépése a megfelelő állagú borotvahab elkészítése. Nincs is annál kielégítőbb, amikor ezt egy elegáns fatálban készítheted el. A pontosan beleilleszkedő prémium borotvaszappan felhabosítása egyerűen az az élmény, amire azt mondod majd: WOW
4.990 Ft
Raktáron
A tradicionális borotválkozás alapkelléke egy jó borotvapamacs. A Kent VS60 természetes sörtékkel rendelkezik, kompatibilis borotválkozókrémekkel és szappanokkal egyaránt. A gyönyörű lakk fekete fa testhez pedig öröm hozzáérni minden egyes borotválkozás alkalmával.  
3.750 Ft
Raktáron
A legjobb választás, ha szeretnél belépni a tradicionális borotválkozás világába. Természetes pamacs, fa testtel, mellyel kiválóan habosíthatsz borotválkozó szappant és krémet egyaránt. Teljesítmény és elegancia már a belépő szinten is.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.