Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Borotvaszappan, -krém és -gél

Rendezés:

Kent borotválkozó krém

3.490 Ft
Raktáron
Luxus borotvakrém, bőr kondicionáló és hűsítő hatással. Akár kézzel, akár hagyományos módon (pamaccsal) viszed fel a bőrödre, a Kent borotvakrém állja a sarat és kiváló védelmet nyújt borotválkozás közben. 

Kent borotválkozó krém - tégelyes

5.750 Ft
Szállítás alatt
Ha gyakrabban borotválkozol, akkor ez a kiszerelés a megfelelő számodra. Luxus borotvakrém, bőr kondicionáló és hűsítő hatással. Akár kézzel, akár hagyományos módon (pamaccsal) viszed fel a bőrödre, a Kent borotvakrém állja a sarat és kiváló védelmet nyújt borotválkozás közben. 

Kent fatál borotvaszappannal

11.950 Ft
Raktáron
A borotválkozási rutin fontos lépése a megfelelő állagú borotvahab elkészítése. Nincs is annál kielégítőbb, amikor ezt egy elegáns fatálban készítheted el. A pontosan beleilleszkedő prémium borotvaszappan felhabosítása egyerűen az az élmény, amire azt mondod majd: WOW

Golden Beards borotvakrém

4.490 Ft
Raktáron
Lehet a borotválkozás élmény is. Főleg ha van egy könnyen kezelhető, jó védelmet és siklást biztosító habod. A Golden Beards borotvakrémjéből pedig remek borotvahabot készíthetsz a remek borotválkozáshoz. 

Golden Beards organikus borotvaszappan

3.390 Ft
Raktáron
Nem egyszerű dolog a borotválkozás. Ráadásul a nagy cégek öntik ránk a mesterséges géleket, egyéb csoda kencéket, amikkel hosszú távon egyáltalán nem teszel jót a bőrödnek. A Golden Beards organikus borotvaszappanja, sok természetes összetevője közé olyan különlegességek is befértek, mint a báránytej. Ha fontos, hogy kizárd az életedből a mesterséges anyagokat, akkor kitűnő választás ez a borotválkozási kiegészítő.

Captain Fawcett borotválkozó krém

7.490 Ft 5.990 Ft
Raktáron
Ha borotválkozásról van szó a Kapitány nem ismer viccet. Ezt bizonyítja a kiváló borotválkozó krémje is. Könnyedén sikló borotvát, kevesebb penge okozta irritációt tapasztal, az aki kipróbálja a borotválkozó krémet. Fenyőtű és enyhe gyantás illatok jellemzik első körben, majd római kömény és koriander csap át egzotikus tömjén, pacsuli, dohány, szantálfa és borostyán kombinációba. Igazi gentleman életérzés. 

Beviro borotválkozó gél - 250ml

5.090 Ft
Raktáron
A "láthatatlan", pontosabban átlátszó borotválkozó gél egy modern, szinte teljesen természetes alapanyagokat tartalmazó készítmény, ami akkor jön jól igazán ha gyorsan le akarod tudni a borotválkozást. Nincs szükség sem pamacsra, sem tálra, egyszerűen csak a kezedre.