Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Borotvaszappan, -krém és -gél

Rendezés:

Kent borotválkozó krém

3.490 Ft
Előrendelhető
Luxus borotvakrém, bőr kondicionáló és hűsítő hatással. Akár kézzel, akár hagyományos módon (pamaccsal) viszed fel a bőrödre, a Kent borotvakrém állja a sarat és kiváló védelmet nyújt borotválkozás közben. 

Kent borotválkozó krém - tégelyes

5.750 Ft
Szállítás alatt
Ha gyakrabban borotválkozol, akkor ez a kiszerelés a megfelelő számodra. Luxus borotvakrém, bőr kondicionáló és hűsítő hatással. Akár kézzel, akár hagyományos módon (pamaccsal) viszed fel a bőrödre, a Kent borotvakrém állja a sarat és kiváló védelmet nyújt borotválkozás közben. 

Kent fatál borotvaszappannal

11.950 Ft
Raktáron
A borotválkozási rutin fontos lépése a megfelelő állagú borotvahab elkészítése. Nincs is annál kielégítőbb, amikor ezt egy elegáns fatálban készítheted el. A pontosan beleilleszkedő prémium borotvaszappan felhabosítása egyerűen az az élmény, amire azt mondod majd: WOW

Golden Beards borotvakrém

4.490 Ft
Raktáron
Lehet a borotválkozás élmény is. Főleg ha van egy könnyen kezelhető, jó védelmet és siklást biztosító habod. A Golden Beards borotvakrémjéből pedig remek borotvahabot készíthetsz a remek borotválkozáshoz. 

Golden Beards organikus borotvaszappan

3.390 Ft
Raktáron
Nem egyszerű dolog a borotválkozás. Ráadásul a nagy cégek öntik ránk a mesterséges géleket, egyéb csoda kencéket, amikkel hosszú távon egyáltalán nem teszel jót a bőrödnek. A Golden Beards organikus borotvaszappanja, sok természetes összetevője közé olyan különlegességek is befértek, mint a báránytej. Ha fontos, hogy kizárd az életedből a mesterséges anyagokat, akkor kitűnő választás ez a borotválkozási kiegészítő.

Beviro borotválkozó gél - 250ml

5.090 Ft
Előrendelhető
A "láthatatlan", pontosabban átlátszó borotválkozó gél egy modern, szinte teljesen természetes alapanyagokat tartalmazó készítmény, ami akkor jön jól igazán ha gyorsan le akarod tudni a borotválkozást. Nincs szükség sem pamacsra, sem tálra, egyszerűen csak a kezedre.