Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Remington

Ha tanácsot kérsz tőlünk első szakállvágó ügyében, akkor azt fogjuk mondani, hogy ha egy megbízható, fiatalos készülékre vágysz, akkor Remington. A szakállnyírók története 1937-ig nyúlik vissza, ekkor dobták piacra az első elektromos borotvájukat. '79-ben történt aztán a nagy bumm. Egy Victor Kiam nevű úriember annyira megbízhatónak találta a borotvát, amit a feleségétől kapott és annyira megtetszett neki a cég, hogy megvásárolta azt. Ezután hatalmas felívelés következett és Kiam kihozta a cégből azt, amit ma Remingtonnak ismerünk. Kellemesen árazott szakállvágóik számtalan kiegészítővel és opcióval érkeznek hozzád, hogy az otthoni formázás ne okozzon gondot. Válogass bátran!
Rendezés:

Remington Style Series B4 szakállvágó

12.490 Ft
Raktáron
Érj el tökéletes formázást az új Style Series B4 szakállvágó segítségével! A vágáshossz állító tárcsa segítségével egyszerű az átváltás a szőrzet hossza között, a barkód nyírásakor és a szakállad kontúrjának definiálásakor. Az önélező, levehető és mosható vágókéseknek köszönhetően a készülék karbantartási igénye elenyésző, és hála a 40 perces vezeték nélküli üzemidejének mindig tip-top formában lesz a szakállad.

Remington Style Series B5 szakállvágó

15.990 Ft
Raktáron
Tökéletesítsd megjelenésed a Style Series B5 szakállvágóval! A titánbevonatos, önélező vágókések és a csúszásgátló mintázattal ellátott markolat kényelmes, jól irányítható szőrtelenítést tesz lehetővé. A vágáshossz állító tárcsa tervezése a pontosságot és az egyszerű kezelhetőséget egyaránt szolgálja, így könnyűszerrel tudsz átváltani a 0,4-18 mm-es hosszúságok között.

Remington Beard Boss Professional szakállvágó

14.990 Ft
Raktáron
Turbózd fel a szakállvágási rutinod a Beard Boss nagyobbik testvérével. A Remington Beard Boss PRO titán bevonatú vágóélei 300%-al keményebbek a rozsdamentes acél vágóéleknél, ezáltal gyors és egyenletes arcszőrzet igazítás érhető el a készülékkel.

Remington Beard Boss szakállvágó

7.390 Ft
Raktáron
A Remington Beard Boss készülékek OptiAngle kivitele maximális kényelmet, irányíthatóságot és kiváló kezelhetőséget biztosít. Függetlenül attól, hogy milyen stílust szeretnénk, teljesen könnyedén siklik az arc körvonalai mentén, ezáltal pillanatok alatt egyszerűen alakítja ki a megjelenésünket.

Remington borosta formázó készlet

18.500 Ft
Raktáron
Emeld a következő szintre az arcszőrzeted a Remington borosta formázó készlettel! Ha a rövid szakáll vagy borosta híve vagy, akkor tökéletes eszköz lehet számodra, hiszen nagy T-alakú precíziós fej segítségével könnyedén tudsz pontos kontúrokat kialakítani, az állítható toldattal pedig egyszerűen adhatod meg a hosszúságát a komplett borostának. A cserélhető borotvafejjel pedig nincs más hátra, mint letisztázni a kontúrok korul a bőröd és már indulhatsz is tökéletes borostával az utadra, ami bárhová is vezet, USB-ről könnyen és gyorsan fel tudod tölteni, hogy készen álljon a holnapi bevetésre is.

Remington Endurance arcszőrzet formázó

18.180 Ft
Raktáron

Ha számodra fontos a teljesítmény, akkor neked fejlesztették az Endurance gépet. A speciálisan kifejlesztett, tartós technológiát alkalmazó Endurance szőrtelenítő lítium akkumulátora a töltöttség 70 % -át megtartja akár 12 hónapon keresztül is (2 használat között).

Remington Graphite G6 series komplett szőrtelenítő készlet

23.990 Ft
Raktáron

A Graphite G6 komplett szőrtelenítő készlet a fejen, arcon, szakállon és testen használható 10 sokoldalú tartozékával közel 14 különböző szőrtelenítési stílust alakíthatsz ki.

Remington orr-, füllszőrzet igazító

7.390 Ft
Raktáron
A Remington Nano sorozat Lithium orr- és fülszőrzetvágójával gyerekjáték a nem kívánatos szőrzet eltávolítása. Tiszta eszközök nélkül nem érhetsz el tiszta megjelenést, ezért az antibakteriális ház és az Aktív BladeClean késtisztító rendszer megszabadít a karbantartási feladatoktól , mivel meggátolja a baktériumok elszaporodását, továbbá egy praktikus gombbal kinyithatók a kések, így pillanatok alatt kimoshatod belőle a szőrszálakat.

Remington Touch Tech szakállvágó

27.890 Ft
Raktáron

Az új Remington TouchTech a legmodernebb technológiát képviseli a szakáll vágásában és igazításában. Egyesíti a stílusos, modern kinézetet a könnyű funkcionalitással, és – ami a legfontosabb – a nagyszerű formázással. 0,1mm-ként állítható hosszúság, hogy pont olyan legyen a szakállad, mint amilyennek megálmodtad.

Remington Lithium Beard Barba szakállvágó

18.190 Ft
Raktáron
Senki se szereti órákig tölteni az eszközeit. A Lithium Barba szakállvágó a gyors használatot ötvözi a kiváló technikai megoldásokkal. A lítium akkumulátor extra gyors töltést és hosszú üzemidőt tesz lehetővé, a kerámiával bevont vágóélek pedig úgy siklanak át a szőrszálakon, mint kés a vajon.

Remington orr- és fülszőrzetvágó

2.990 Ft
Raktáron
Az orrban és fülben található túlnőtt szőr nemcsak kellemetlen érzés, de esztétikailag is erősen kifogásolható. Erre nyújt kiváló megoldást a Remington készüléke, amely játszi könnyedséggel távolítja el a nem oda való szőrszálakat. Príma vágókések, egyszerű használat és könnyű tisztán tartás. Mi kellhet még?