Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Wahl

Elhinnéd ha azt mondanám, hogy a világ első hajnyíró gépét Leo J. Wahl dobta piacra 1918(!!!)-ban? Pedig igaz. Ezzel megteremtette a Wahl Clipper Corporation alapjait és olyan hajvágókat kezdtek el gyártani, amik a mai napig a világ legkeresettebb gépei. 96'-ban a Moser fúziójával a kezükbe került a kb 180 embert foglalkoztató Mosonmagyaróvári gyár is. '99-ben kategóriájában globális piacvezető lett. Mostanra 165 országban elérhetők a termékeik, így nálunk is. A Magyarországon összeszerelt Wahl szakállnyírók úgy siklanak át a szőrödön, mint kés a vajon, használatuk pedig pofon egyszerű. Nem véletlenül a világ legjobbjai. Legyünk büszkék rá.
Rendezés:

Wahl TrendCut szakállvágó

31.990 Ft
Raktáron
A TrendCut géppel egy komplett fodrászatot veszel. Csak ez elfér a kis táskájában. Mindegy, hogy milyen fazont szeretnél, a cserélhető vezetőfésűknek köszönhetően a kívánt hosszúságot vagy átmenetet is el tudod készíteni. A csinos gép nemcsak jól néz ki, de minősége miatt kifejezetten ajánlott, ha hosszú távra tervezel a szakállnyíróddal. Hajvágásra is használnád? Semmi probléma, simán megbirkózik vele. 

Wahl Stainless Steel MultiGroom szakáll- és szőrnyíró

44.990 Ft
Raktáron
A Wahl szakállnyírók királya. Exkluzív rozsdamentes acél test, kiemelkedő akkumulátor idő, led kijelző és rengeteg tartozék. Természetesen mindez lehetővé teszi, hogy ne csak a szakállad tudd vele a lehető legprecízebben formázni, hanem a testeden bárhol található szőrt is kényelmesen tudd vele borotválni. Ha maximalista nem fogsz csalódni a Wahl Stainless Steel készülékben, ráadásul olyan dögösen néz ki, hogy a fürdőszoba ékessége is lehet.

Wahl Lithium Total haj-, szakáll- és szőrnyíró

25.990 Ft
Raktáron

Azt szokták mondani, hogy ami mindenre jó, az tulajdonképpen semmire. Kivéve ha egy olyan erős és profi gép kerül a kezedbe, mint a Wahl Lithium Total. Természetesen szakállra ajánljuk, de a kiegészítők segítségével abszolút semmi gondot nem okoz neki a haj és egyéb testszőrzet. Ha egy gépet szeretsz tartani mindenre, akkor tökéletes választás a Wahl Lithium Total készüléke.

Wahl Aqua Groom száraz/nedves haj-, szakáll- és szőrnyíró

37.990 Ft
Raktáron
Az Aqua Groom szakállnyíróval egy dolog biztosan nem fog megtörténni. Az, hogy kiszállsz vizesen a zuhany alól és eszedbe jut, hogy nem tudsz megborotválkozni, mert tiszta víz a szakállad vagy a hajad. Az Aqua Groom ugyanis kiválóan működik nedves szőrzeten is, így biztos lehetsz benne, hogy minden körülmények között állja a sarat...pontosabban a szőrt.