Termékek Menü

Captain Fawcett

Rendezés:
5.990 Ft
Előrendelhető
A Kapitány nem szórakozik, ha minőségi szakállápolásról van szó. Gondolt egyet és legjobb receptjét vegyítette a kedvenc IPA (Indian Pale Ale) típusú sörével. Az eredmény pedig egy zseniális szakállmosó.
6.320 Ft
Raktáron
A hatalmas népszerűségnek örvendő Booze and Baccy szakállolaj és wax után mi más következhetne, mint a szakállbalzsam. Minden tekintetben fantasztikus, aki kipróbálta már ezt az illatot, nem nagyon tud leszakadni róla. Valószínűleg te is így leszel vele.
4.690 Ft
Raktáron
Ez a szappan, nem csak a szakáll, de az egész test tisztítására is alkalmas. Ha a természetes tisztálkodószerekben hiszel, akkor imádni fogod a Gentleman's szappan hatását.
6.320 Ft
Raktáron
A díjnyertes Private Stock olaj és wax után a Kapitány elkészítette az egyszerűen nagyszerű szakállbalzsamját. 5 különböző krém és egzotikus wax, valamint 4 fantasztikus illat keveréke a biztosíték arra, hogy ez a balzsam egy kompromisszummentes szakállápoló. 
3.990 Ft
Raktáron

A private stock rajongók sem maradnak azonos illatú wax nélkül. A Kapitány szélnek eresztette a legendás szakállolajhoz passzoló bajuszwaxát. Csak csúsztasd zsebre, és nem kell félned többet, hogy a bajszod össze-vissza áll.

4.390 Ft
Raktáron
A hírhedt Mr. Ricki Hall szakállmodell közreműködésével létrejött Booze and Baccy illat wax változata. Tökéletes kiegészítője az azonos nevű szakállolajnak. Ha unod a "hölgyek kedvence" illatokat, akkor bizonyára szívesen fogod a polcodon látni ezt igazán tökös, férfias bajuszwaxot. 
4.690 Ft
Raktáron
A világhírű mesterborbély és oktató Sid Sottung közreműködésével jött létre ez az egészen elképesztő szakállolaj. Minden egyes porcikájából árad az elegancia.
6.820 Ft
Raktáron
Sid Sottung mester borbély és oktató segített ennek a rendkívül komplex illatnak az előállításában. Még a legnagyobb fanatikusok is elismerően bólogatnak erre az elképesztően férfias illatú balzsamra. Ha szeretnéd, hogy szakállad minden helyzetben tökéletes álljon, akkor válaszd a Captain Fawcett szakállbalzsamot!
16.290 Ft
Raktáron
A Ricki Hall nevével fémjelzett csomag mellett egyszerűen nem lehet elmenni úgy, hogy meg ne dobbanna az ember szíve. Gyönyörű csomagolásban kerülhet kezeid közé, majd szakálladra a sokak által kedvelt Booze and Baccy. Az 50ml szakállolaj és a 15ml bajuszwax egy fél évnyi luxus szakállkezelést hoz az életedbe.
3.990 Ft
Raktáron
Egy bajuszwax gentlemanek számára, hogy az ajkad felett sose legyen több gubanc. A beszerezhető legjobb ylang-ylang illóolajjal.
3.990 Ft
Raktáron
Egy bajuszwax gentlemanek számára, hogy az ajkad fellett sose legyen több gubanc. A beszerezhető legjobb levander (levendula) illóolajjal.
3.990 Ft
Raktáron
Egy bajuszwax gentlemanek számára, hogy az ajkad fellett sose legyen több gubanc. A beszerezhető legjobb sandalwood (szantálfa) illóolajjal.
4.490 Ft
Előrendelhető
A Booze and Baccy szakállolaj a méltán híres szakállmodell, Ricki Hall közreműködésével jött létre. Ha ezt az olajat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy komplex és nagyon gazdag szakállápolóval bővül a repertoárod. 
12.690 Ft
Előrendelhető
A Booze and Baccy szakállolaj a méltán híres szakállmodell, Ricki Hall közreműködésével jött létre. Ha ezt az olajat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy komplex és nagyon gazdag szakállápolóval bővül a repertoárod. Hatalmas 50ml-es kiszerelésben.
3.990 Ft
Előrendelhető
Ez a szakállolaj jojoba- és mandula olaj alapokon nyugszik természetesen hozzáadott E-vitamminnal. A Kapitány kis tételekben főzeti ezt a cédrus, fekete bors, pacsuli és pálmarózsa illatú csodát, így illik megbecsülni.
4.690 Ft
Raktáron
A The million dollar szakállolaj az a szakállápoló, amely nem csak a benne található egyedi formulának köszönhetően varázsol el téged is. Nevéhez méltóan 23 karátos aranypelyhek úszkálnak az olajban, így biztos lehetsz benne, hogy a prémium szakállápoláson felül a legmagasabb luxust nyújtja a Kapitány portékája.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.