Termékek Menü

Captain Fawcett

Rendezés:
5.990 Ft
Előrendelhető
A Kapitány nem szórakozik, ha minőségi szakállápolásról van szó. Gondolt egyet és legjobb receptjét vegyítette a kedvenc IPA (Indian Pale Ale) típusú sörével. Az eredmény pedig egy zseniális szakállmosó.
6.320 Ft
Előrendelhető
A hatalmas népszerűségnek örvendő Booze and Baccy szakállolaj és wax után mi más következhetne, mint a szakállbalzsam. Minden tekintetben fantasztikus, aki kipróbálta már ezt az illatot, nem nagyon tud leszakadni róla. Valószínűleg te is így leszel vele.
4.690 Ft
Előrendelhető
A világhírű mesterborbély és oktató Sid Sottung közreműködésével jött létre ez az egészen elképesztő szakállolaj. Minden egyes porcikájából árad az elegancia.
4.690 Ft
Előrendelhető
Ez a szappan, nem csak a szakáll, de az egész test tisztítására is alkalmas. Ha a természetes tisztálkodószerekben hiszel, akkor imádni fogod a Gentleman's szappan hatását.
6.320 Ft
Előrendelhető
A díjnyertes Private Stock olaj és wax után a Kapitány elkészítette az egyszerűen nagyszerű szakállbalzsamját. 5 különböző krém és egzotikus wax, valamint 4 fantasztikus illat keveréke a biztosíték arra, hogy ez a balzsam egy kompromisszummentes szakállápoló. 
3.990 Ft
Raktáron

A private stock rajongók sem maradnak azonos illatú wax nélkül. A Kapitány szélnek eresztette a legendás szakállolajhoz passzoló bajuszwaxát. Csak csúsztasd zsebre, és nem kell félned többet, hogy a bajszod össze-vissza áll.

4.390 Ft
Raktáron
A hírhedt Mr. Ricki Hall szakállmodell közreműködésével létrejött Booze and Baccy illat wax változata. Tökéletes kiegészítője az azonos nevű szakállolajnak. Ha unod a "hölgyek kedvence" illatokat, akkor bizonyára szívesen fogod a polcodon látni ezt igazán tökös, férfias bajuszwaxot. 
6.820 Ft
Előrendelhető
Sid Sottung mester borbély és oktató segített ennek a rendkívül komplex illatnak az előállításában. Még a legnagyobb fanatikusok is elismerően bólogatnak erre az elképesztően férfias illatú balzsamra. Ha szeretnéd, hogy szakállad minden helyzetben tökéletes álljon, akkor válaszd a Captain Fawcett szakállbalzsamot!
16.290 Ft
Előrendelhető
A Ricki Hall nevével fémjelzett csomag mellett egyszerűen nem lehet elmenni úgy, hogy meg ne dobbanna az ember szíve. Gyönyörű csomagolásban kerülhet kezeid közé, majd szakálladra a sokak által kedvelt Booze and Baccy. Az 50ml szakállolaj és a 15ml bajuszwax egy fél évnyi luxus szakállkezelést hoz az életedbe.
3.990 Ft
Előrendelhető
Egy bajuszwax gentlemanek számára, hogy az ajkad felett sose legyen több gubanc. A beszerezhető legjobb ylang-ylang illóolajjal.
3.990 Ft
Előrendelhető
Egy bajuszwax gentlemanek számára, hogy az ajkad fellett sose legyen több gubanc. A beszerezhető legjobb levander (levendula) illóolajjal.
3.990 Ft
Raktáron
Egy bajuszwax gentlemanek számára, hogy az ajkad fellett sose legyen több gubanc. A beszerezhető legjobb sandalwood (szantálfa) illóolajjal.
4.490 Ft
Raktáron
A Booze and Baccy szakállolaj a méltán híres szakállmodell, Ricki Hall közreműködésével jött létre. Ha ezt az olajat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy komplex és nagyon gazdag szakállápolóval bővül a repertoárod. 
12.690 Ft
Előrendelhető
A Booze and Baccy szakállolaj a méltán híres szakállmodell, Ricki Hall közreműködésével jött létre. Ha ezt az olajat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy komplex és nagyon gazdag szakállápolóval bővül a repertoárod. Hatalmas 50ml-es kiszerelésben.
3.990 Ft
Előrendelhető
Ez a szakállolaj jojoba- és mandula olaj alapokon nyugszik természetesen hozzáadott E-vitamminnal. A Kapitány kis tételekben főzeti ezt a cédrus, fekete bors, pacsuli és pálmarózsa illatú csodát, így illik megbecsülni.
4.690 Ft
Előrendelhető
A The million dollar szakállolaj az a szakállápoló, amely nem csak a benne található egyedi formulának köszönhetően varázsol el téged is. Nevéhez méltóan 23 karátos aranypelyhek úszkálnak az olajban, így biztos lehetsz benne, hogy a prémium szakállápoláson felül a legmagasabb luxust nyújtja a Kapitány portékája.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.