Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hasznos

Szakállolaj:

A szakállolaj a mindennapi szakállápolás elengedhetetlen eszköze. Több funkciós férfi kozmetikum, amely merőben megkönnyíti a szakállnövesztést és a már meglévő bozont karbantartását. Hidratálja a szakáll alatti bőr részt, ezzel meggátolja a viszkető érzést. Rendkívül csillogóvá és fényessé teszi a szőrszálakat és ami miatt még nagyon szeretjük, hogy finom puha lesz az arcszőrzet. Több féle illatban kapható.
Használata: Tégy 3-5 cseppet a tenyeredbe, oszlasd el, majd dörzsöld be bőrödbe és szakálladba! Nincs más dolgod, csak élvezd!
Kattints ide és válaszd ki kedvenced!

Szakáll- és bajuszwax:

A wax alapesetben a bajusz megformálására való, azonban kiválóan használható az arcon található kiálló szőrszálak többi közé simítására is. A bajuszwax erős tartásának köszönhetően a szakáll és bajusz biztosan áll, és nem kell tartani a bozontos kinézettől. Mivel csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért nyugodt lehetsz, hogy semmilyen vegyi anyagot nem kensz a szád köré, arcodra. Táplálja, védi a szőrzetet és segítségével olyan bajszod lehet, amiről mindig is álmodtál.
Használata:
- bajusznál: a mutatóujjad körmével végy egy kis bajuszwaxot a tégelyből. Dörzsöld szét a mutató- és hüvelykujjad között, majd formázd vele bajszod.
- szakáll esetében: a mutatóujjad körmével vegyél egy kicsit több waxot, mint a bajusz esetében. Kend a tenyeredbe, melegítsd fel, dörzsöld a két tenyered között, majd a kiálló szőrszálakat simítsd a többi közé és formázd a szakállad addig, míg el nem éred a kívánt eredményt.
 
Kattints ide és legyen mindig patent a bajszod és szakállad.

Szakállmosó

A természetes szakállmosó azért nagyon jó, mert megold egy nagyon fontos problémát, mégpedig, hogy mivel végezd a redszeres szakáll tisztítást. A hajsampon tele van vegyszerekkel és nagyon szárít, ezért nem működik. Ezek a samponok kifejezetten szakállra lett tervezve. Érdemes heti 2-3x használni maximum, olyankor mikor a hajadat is mosnád. Minden nap viszont semmiképp se alkalmazd, ugyanis lemosod a bőrödről a természetes hidratálót, amelyet faggyúmirigyeid termelnek.
Használata: rakj a tenyeredbe egy keveset, majd dörzsöld át vele a szakálladat jó alaposan, hagyd hatni 2-3 percet! Öblítsd ki! Ismételd meg a procedúrát a kondicionálóval is, hogy nagyon puha hatást érj el!
Kattints ide és lépj be az extra tiszta és puha szakállasok világába.

Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.