Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

The Bearded Man Co. waxok

Gratulálok! Megtaláltad a bajuszwaxok királyát. Küzdd le a kilógó szálakat és a össze-vissza álló bajszodat! A TBMC bajusz viasz tartása az etalon és ez a fő szempont ennél a kozmetikumnál. A különböző waxok alapanyagban megegyeznek, csak a stílusodhoz leginkább passzoló illatot kell kiválaszd! 
Rendezés:

The Bearded Man Co. szakáll és bajuszwax - Oak Barrel

3.890 Ft 2.990 Ft
Előrendelhető
Az inspiráció az aroma mögött az idősebb, tölgyfahordóban érlelt whisky édesen nyugtató illata. Igen mámorító, füstös, de ugyanakkor telt és megnyugtató. A whiskys-fás-borostyános illat mézédes öleléssel takar be hosszú órákra. 

The Bearded Man Co. szakáll és bajuszwax - Irish Moss

3.890 Ft 2.990 Ft
Előrendelhető
Friss, földes, ellazító. Az Ír moha, azaz az Irish Moss egy rendkívül tiszta, természetes, férfias illat. 

The Bearded Man Co. szakáll és bajuszwax - Bay Rum

3.890 Ft 2.990 Ft
Előrendelhető
A férfias illat, amit újra és újra szeretnél magadon tudni. Gazdag, nyers, ugyanakkor van benne valami megnyugtató édesség. Történelemmel átitatott, igazi férfiillat, amely évszázadokkal ezelőttről, a Karib térség tengerészeitől származik, és hihetetlenül gyorsan elterjedt a világ többi részén is. Egy időtlen klasszikus.

The Bearded Man Co. szakáll és bajuszwax - Spanish Orange

3.890 Ft 2.990 Ft
Előrendelhető
Az illat, ami azonnali függőséget okoz. Olyan mintha egy édes narancsba harapnál. A csodás, meleg napokra emlékeztet, ezáltal a napfényt és a régmúlt emélkeket idézi.