Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Szakállbalzsam

"Bárcsak normálisan tudnám formázni a szakállam!..." Fogadjunk, hogy te is gondoltál már erre. A szakállbalzsamban megtalálhatod azt, amit kerestél. Ez a szakállápoló zseniálisan ötvözi a szakállolaj és a bajuszwax pozitív tulajdonságait. Szakállad könnyeddé válik, értékes alapanyagait a szőrzet magába szívja, ráadásul a benne található szilárdabb komponensek, úgy mint a shea vaj, vagy a különböző waxok segítenek abban, hogy olyanra tudd formázni a szakállad, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ha a balzsamot naponta egyszer használod, biztos lehetsz benne, hogy megfelelő tartása lesz a szakálladnak!

Rendezés:

Beviro Honkatonk Vanilla szakállbalzsam - 50ml

7.290 Ft
Raktáron
Balzsamosan édes élmény a Honkatonk Vanillát használni. Olyan különlegességek mellett, mint a tonkabab vagy a palo santo, azaz szent fa olaj nehéz elmenni. És nem is érdemes, hiszen ez egy zseniális illat kompozíció.

Beviro Bergamia Wood szakállbalzsam - 50ml

7.290 Ft
Szállítás alatt
Vigyél magaddal egy darabka erdőt! A Beviro lehengerlő balzsama fás illatjegyeivel tökéletesen hozza az erdei séták nyugodt hangulatát, miközben tartást is ad a szakálladnak.

Beviro Cinnamon Season szakállbalzsam - 50ml

7.290 Ft
Szállítás alatt
Idézd fel a kellemes, nyugodt esték hangulatát a Cinnamon Season balzsammal! Enyhén édeskés, fűszeres illatvilága segít kitörni a mindennapok mókuskerekéből, a szakállad pedig nem kérdés, hogy meghálálja ezt a fajta odafigyelést és úgy fogod tudni kezelni, akár egy kezesbárány.

Golden Beards - Arctic szakállbalzsam - 30ml

4.790 Ft
Előrendelhető
Az Arctic szakállbalzsamot használni olyan, mint a tikkasztó melegben találni egy árnyékos, hűvös helyet, ahol felfrissülhetünk. Tipikus tavaszi, nyári illat, mely azon túl, hogy a szakálladat kiválóan ápolja és táplálja, tartást ad és téged is folyamatos mozgásban tart.

Golden Beards - Toscana szakállbalzsam - 30ml

4.790 Ft
Előrendelhető
Csíped Toscanát? Esetleg a gin-t? Akkor ez a szakállolaj bizony be fog jönni. Különleges boróka és gyömbér illatával elvarázsol, szakállad pedig szokás szerint extra puhán tartja. Legyen a fürdőszobádban egy mini Olaszország! Che bella.