Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Szakállfésű és kefe

Komolyan nincs rosszabb érzés, mint az összegubancolódott szakáll. Pedig gyakran előfordul. A hajfésű sem jó, amit lenyúltál a barátnődtől...tép, húz. Ha műanyagból van, akkor még nagyobb bajt csinálsz, ugyanis statikus lesz a szőröd és töredezni fog.
Van még remény. Itt találod azokat a szakállfésűket és keféket, amik elhozzák végre a megváltást. Mindig a természetességre kell törekedni. Fedezd fel a fából készült egyedi fésűket, melyek között megtalálod a te szakállhosszúságodnak megfelelőt! Nézz szét vaddisznósörtés kefe kínálatunkban! Számos jótékony hatással bírnak (extrán puhít, fényesít, tisztít...) így kár lenne ha pont ez hiányozna a fürdőszobából.  

Rendezés:

Kent Beard Monster szakállkefe

11.990 Ft
Szállítás alatt
Kifejezett szakállra optimalizált lószőr és nylon keverék kefe a világ legrégebbi kefegyártójától. Ergonomikus kialakítás, széles kefe fej, iszonyat jó design és ajándék vászonzsák. Magyarul egy igazi szakállas álma. 

Kent vaddisznósörtés kefe bükkfából

5.490 Ft
Szállítás alatt
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk.

Kent vaddisznósörtés, nyeles kefe fából

4.990 Ft
Szállítás alatt
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk. Nyeles változat.

Kent fej- és arcmasszírozó kefe

1.990 Ft
Raktáron
Mit tudhat egy masszírozó, amit az ujjaid nem? Ez az egyszerű eszköz jelentősen elősegíti a szakáll és hajnövekedést egyaránt. A masszírozással nem csak kellemesebben telik a szakállmosás, de vérkeringést elősegítő hatása szinte csodákat tesz a szőrrel.  

Beardcity Shepherd szakállfésű fából

4.590 Ft
Raktáron
Klasszikus forma egy kis csavarral, exkluzív kivitelben. A Shepherd közepes méretű fafésű, közepes fogkiosztásokkal. A Pásztornak egy dolga van: a megfelelő irányba terelni a rakoncátlan szőrszálakat. Persze az ő munkájában is szokott néha gubanc adódni, de az akadályokat játszi könnyedséggel veszi.

Kent szakállkefe - bal kezes

9.490 Ft
Raktáron
Ez a kézzel készült, speciális kialakítású szakállkefe a legdurvább szőrzetet is kellemesen ápolja. Egyedi kialakítású nyele fából készült, az átlósan nyírt, asszimetrikus vaddisznósörtés rész pedig mindig tökéletesen fogja követni szakállad vonalait. 

Beardcity Sailor szakállfésű fából

4.590 Ft
Raktáron
Amikor meghallod, hogy szakállfésű, rá gondolsz. Ritka fogazata miatt, közepes és nagyobb szakállúaknak ajánlott. Összeborzolta a szélvihar a szakállad? A legnagyobbakkal is megesik. A Tengerésznek sok egyéb mellett a feladata, hogy tökéletesre beállítva és gubancmentesre fésülje az arcodon lévő szőrt. Vitorlákat fel!

Beardcity Micro Beard szakállfésű alakú kulcstartó

1.490 Ft
Raktáron
Otthon hagytad a szakállfésűdet, de jól jönne egy kis igazítás? A mini szakállas kulcstartóval ez már nem probléma. Mindig kéznél van, ergo bármikor át tudod vele fésülni a bajuszt vagy a szakálladból egy-két szálat a helyére igazítani. Vagy csak menőznél az étteremben? Ezt rakd az asztalra, ne a Merci kulcsot! Nyert ügyed lesz bárkinél. 

Kent kis szakállkefe

4.350 Ft
Raktáron
A Kent elkészítette a Monster kistestvérét. Imádni fogod ezt a kis lószőr és nylon keverékéből készült csibészt! Kifejezetten szakállra optimalizált, kis mérete miatt pedig könnyen magaddal hordhatod, utazáskor pedig kifejezetten jól jön, hogy nem foglal sok helyet. 

Beardcity Shepherd szakállfésű fából - világos

4.590 Ft 3.890 Ft
Raktáron
Klasszikus forma egy kis csavarral, exkluzív kivitelben. A Shepherd közepes méretű fafésű, közepes fogkiosztásokkal. A Pásztornak egy dolga van: a megfelelő irányba terelni a rakoncátlan szőrszálakat. Persze az ő munkájában is szokott néha gubanc adódni, de az akadályokat játszi könnyedséggel veszi.

Beviro vaddisznósörtés szakállkefe körtefából

5.790 Ft
Előrendelhető
A vaddisznósörtés kefe áldásos hatásait a borostások és nagy szakállúak is élvezhetik. A gyönyörű ovális, körtefa kefét látva a szakállas szíve is, arcszőrzete is lágyul. Napi kétszer használva pedig egy idő után csak azt veszed észre, hogy könnyedebb, fényesebb, egészségesebb lett a szakállad.

Beviro szakállfésű körtefából

3.690 Ft
Előrendelhető
Szakállfésű nélkül lehet élni. Csak minek? Te is tapasztaltad már, hogy egy bizonyos hosszúság után egyszerűen muszáj fésülni, gubancmentesíteni. A Beviro körtefa szakállfésű tökéletes kezdő és haladó szakállasoknak, ugyanis az egyik felén sűrű fogazatot, míg a másikon ritka fogazatot találunk. Ha kicsi a szőrzeted, ha nagy, ez a fésű megoldja.