Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Szakállmosók és kondicionálók

Örök dilemma volt, hogy mivel is kéne mosni helyesen a szakállat. De csak ezidáig. Meglepő lehet de nem jó a hajsampon, ugyanis teljesen más a fejbőr, mint az arcbőr. A hajsamponok, szappanok nem kíméletesek, cunami módjára mossák ki az értékes faggyút a szakállad töveiről és csak a szárazság marad utána. Arról nem is beszélve, hogy nem akarsz az arcodra, szád környékére olyan készítményt kenni, ami tele van kétes vegyszerekkel. Az itt található szakállsamponok és kondicionálók kifejezetten neked lettek kifejlesztve és akkor is használhatod, ha érzékeny a bőröd, mivel ezek a szakállápolók is természetes alapanyagokból készültek.
Rendezés:

Beviro szakállmosó - 250ml

5.290 Ft
Szállítás alatt
A speciális szakállmosóval kíméletesen tudod tisztán tartani a rőzsét. A Beviro samponjában helyet kapott még különleges nyír kivonat és keratin is, amitől extra puha, könnyen fésülhető lesz az arcszőrzeted és megfelelően védett a külső hatásoktól.

Golden Beards szakállkondicionáló

4.490 Ft
Előrendelhető
Amikor azt gondolod, hogy nem lehet fokozni tovább a szakállad egészségét, akkor jön a kondicionáló. Regenerálja töredezett szálakat, tartósan puha tapintásúvá varázsolja a szőrt. Ha száraz a szakállad, akkor kötelező elem, de egyébként is remek kiegészítője a szakállmosónak. Csodákra képes. Arany szakállból gyémántot varázsol.