Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Szakállmosók és kondicionálók

Örök dilemma volt, hogy mivel is kéne mosni helyesen a szakállat. De csak ezidáig. Meglepő lehet de nem jó a hajsampon, ugyanis teljesen más a fejbőr, mint az arcbőr. A hajsamponok, szappanok nem kíméletesek, cunami módjára mossák ki az értékes faggyút a szakállad töveiről és csak a szárazság marad utána. Arról nem is beszélve, hogy nem akarsz az arcodra, szád környékére olyan készítményt kenni, ami tele van kétes vegyszerekkel. Az itt található szakállsamponok és kondicionálók kifejezetten neked lettek kifejlesztve és akkor is használhatod, ha érzékeny a bőröd, mivel ezek a szakállápolók is természetes alapanyagokból készültek.
Rendezés:

Beviro szakállmosó - 250ml

5.290 Ft
Szállítás alatt
A speciális szakállmosóval kíméletesen tudod tisztán tartani a rőzsét. A Beviro samponjában helyet kapott még különleges nyír kivonat és keratin is, amitől extra puha, könnyen fésülhető lesz az arcszőrzeted és megfelelően védett a külső hatásoktól.

Golden Beards szakállsampon

4.490 Ft
Előrendelhető
Egy arany szakállhoz feltétlenül szükséges egy aranyat érő sampon is. A cél a kíméletes tisztítás és a szárazság elkerülése. A Golden Beards szakállsampont kifejezetten erre a célra találták ki. Antibakteriális hatású és nem szárítja a bőröd, így tuti, hogy a szakállkorpa jó messziről elkerül.

Golden Beards szakállkondicionáló

4.490 Ft
Raktáron
Amikor azt gondolod, hogy nem lehet fokozni tovább a szakállad egészségét, akkor jön a kondicionáló. Regenerálja töredezett szálakat, tartósan puha tapintásúvá varázsolja a szőrt. Ha száraz a szakállad, akkor kötelező elem, de egyébként is remek kiegészítője a szakállmosónak. Csodákra képes. Arany szakállból gyémántot varázsol. 

Golden Beards szakállmosó és kondicionáló szett

7.630 Ft
Előrendelhető
A legjobbat akarod a szakálladnak, ez természetes. A legjobb pedig ha a szakállmosási rutinodat egy jó mosóval végzed, majd kondicionálod. Így makulátlanul tiszta és extra puha lesz egyszerre. Ha ezt a szettet használod, biztos lehetsz benne, hogy jó úton haladsz a tökéletes szakáll felé. 

Yes I Brew sörös szappan

2.750 Ft
Előrendelhető
Te hányszor gondolkoztál már el a zuhany alatt azon, hogy milyen jó lenne sörben fürdeni? Logikus, hiszen jót tesz a bőrnek, hajnak, szőrnek egyaránt. Ennél közelebb aligha leszel hozzá, ugyanis a Yes I Brew szappan a sörgyártás melléktermékeként létrejövő masszát egyesíti és teszi ezt 100%-ig természetes formában. Élesztő, komló s minden jó! Nem megenni!

Yes I Brew sörös szappan - malátatörkölyös

2.750 Ft
Előrendelhető
Te hányszor gondolkoztál már el a zuhany alatt azon, hogy milyen jó lenne sörben fürdeni? Logikus, hiszen jót tesz a bőrnek, hajnak, szőrnek egyaránt. Ennél közelebb aligha leszel hozzá, ugyanis a Yes I Brew szappan a sörgyártás melléktermékeként létrejövő masszát egyesíti és teszi ezt 100%-ig természetes formában. Maláta, élesztő, komló s minden jó! A szappan ezen verziója plusz malátatörkölyt tartalmaz. Dörzsire fel!

Yes I Brew sörös szappan - Earl Grey teás

2.990 Ft
Előrendelhető
Új illat szűrődik ki a főzde kapuján? Ne csak idd azt a teát! Élvezd a jótékony hatásait a bőrödön is! Te hányszor gondolkoztál már el a zuhany alatt azon, hogy milyen jó lenne sörben fürdeni? Logikus, hiszen jót tesz a bőrnek, hajnak, szőrnek egyaránt. Ennél közelebb aligha leszel hozzá, ugyanis a Yes I Brew szappan a sörgyártás melléktermékeként létrejövő masszát egyesíti és teszi ezt 100%-ig természetes formában. Maláta, élesztő, komló s minden jó! A szappan ezen verziója plusz earl grey teát tartalmaz.