Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Captian Fawcett szakállolajok

Hálás feladat a Kapitány készítményeit szemrevételezni. Bár a márka mögött egy Captain Peabody Fawcett nevű fikciós karakter áll, a szakállápolók olyan valósak, hogy 10 év alatt a világ egyik legismertebb és legmenőbb gentleman kiegészítőivé váltak. Meglepő? Nem igazán. A szakállolajjal azt kapod, amit látsz. Az elegáns, letisztult külső, igazi keményvonalas, férfias, ellenállhatatlan illatokat rejt. A szakállad is meghálálja a lehető legjobb alapanyagokat, ebben sincs kompromisszum. Felkészültél egy izgalmas utazásra a Kapitánnyal? Szakállas kalandor...tiéd a pálya.  
Rendezés:

Captain Fawcett Nebula szakállolaj

5.790 Ft
Előrendelhető
A Nebula olaj nem más, mint tisztelgés az univerzum rejtélyes harmóniája előtt. Mondja ezt a Kapitány, akinek ismét sikerült megugrani a lécet ezzel a fantasztikus illattal. John Petrucci (a Dream Theatre gitárosa) és a Kapitány közreműködése egyszerűen nem e világi.

Captain Fawcett Booze and Baccy szakállolaj

5.790 Ft 5.210 Ft
Előrendelhető
A Booze and Baccy szakállolaj a méltán híres szakállmodell, Ricki Hall közreműködésével jött létre. Ha ezt az olajat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy komplex és nagyon gazdag szakállápolóval bővül a repertoárod. 

Captain Fawcett Private Stock szakállolaj

4.930 Ft 3.990 Ft
Raktáron
Ez a szakállolaj jojoba- és mandula olaj alapokon nyugszik természetesen hozzáadott E-vitamminnal. A Kapitány kis tételekben főzeti ezt a cédrus, fekete bors, pacsuli és pálmarózsa illatú csodát, így illik megbecsülni.

Captain Fawcett The million dollar szakállolaj

5.790 Ft 4.990 Ft
Raktáron
A The million dollar szakállolaj az a szakállápoló, amely nem csak a benne található egyedi formulának köszönhetően varázsol el téged is. Nevéhez méltóan 23 karátos aranypelyhek úszkálnak az olajban, így biztos lehetsz benne, hogy a prémium szakállápoláson felül a legmagasabb luxust nyújtja a Kapitány portékája.