Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Golden Beards szakállolajok

A Golden Beards szakállolajok egyenes Dániából érkeznek és a céljuk, hogy a szakállad szuper egészséges legyen. Csak és kizárólag organikus alapanyagokat használnak, a raktárkészletet pedig alacsonyan tartják, annak érdekében, hogy a szakállad a legfrissebb mannát kaphassa. Egy csipet luxus Koppenhágából? Miért is ne? 
Rendezés:

Golden Beards - Big Sur szakállolaj

6.390 Ft
Szállítás alatt
A Big Sur olaj az első másodpercekben elkezd dolgozni a szakálladon, majd mikor beleszippantasz a levegőbe egészen California csodás tájaira repít az illata és azon kapod magad, hogy a hegyes vidékről bámulod az óceánt. Nemcsak a szakálladnak, de a lelkednek is nagyon jót tesz.

Golden Beards - Surtic szakállolaj

6.390 Ft
Szállítás alatt
A Surtic szakállolaj kivételes összhangot teremt a meleg és hűvös illatjegyek között, létrehozva ezzel azt a kielégítő harmóniát, amire a legtöbben vágyunk a mindennapokban. Nem tudod eldönteni, hogy Californiába vágysz melegedni vagy a sarkvidékre hűsölni? Miért ne lehetne mindkettő? 

Golden Beards - Arctic szakállolaj

6.390 Ft
Szállítás alatt
Az Arctic szakállolajat használni olyan, mint a tikkasztó melegben találni egy árnyékos, hűvös helyet, ahol felfrissülhetünk. Tipikus tavaszi, nyári illat, mely azon túl, hogy a szakálladat kiválóan ápolja és táplálja, téged is folyamatos mozgásban tart.

Golden Beards - Hygge illatmentes szakállolaj

6.390 Ft
Szállítás alatt
Nem kötelező az illatos szakáll. Ha nem akarsz kimaradni a szakállolaj jótékony hatásaiból, de azt sem szeretnéd, hogy közben illatozzon a rőzséd, akkor válaszd a Hygge olajat. Minden meg van benne, amire a szakálladnak szüksége van, illóolaj nélkül. Sokaknak van kedvenc, jól bejáratott parfümje, amivel nem szeretnék, hogy "összevesszen" az illatos olaj. Ebben az esetben is kiváló választás az illatmentes verzió.

Golden Beards - Toscana szakállolaj

6.390 Ft
Szállítás alatt
Csíped Toscanát? Esetleg a gin-t? Akkor ez a szakállolaj bizony be fog jönni. Különleges boróka és gyömbér illatával elvarázsol, szakállad pedig szokás szerint extra puhán tartja. Legyen a fürdőszobádban egy mini Olaszország! Che bella.