Termékek Menü

Szakállfésűk/kefék

Rendezés:
1.990 Ft
Raktáron
Mit tudhat egy masszírozó, amit az ujjaid nem? Ez az egyszerű eszköz jelentősen elősegíti a szakáll és hajnövekedést egyaránt. A masszírozással nem csak kellemesebben telik a szakállmosás, de vérkeringést elősegítő hatása szinte csodákat tesz a szőrrel.  
5.490 Ft
Előrendelhető
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk.
4.990 Ft
Raktáron
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk. Nyeles változat.
9.990 Ft
Előrendelhető
Kifejezett szakállra optimalizált lószőr és nylon keverék kefe a világ legrégebbi kefegyártójától. Ergonomikus kialakítás, széles kefe fej, iszonyat jó design és ajándék vászonzsák. Magyarul egy igazi szakállas álma. 
7.900 Ft
Raktáron
Ez a kézzel készült, speciális kialakítású szakállkefe a legdurvább szőrzetet is kellemesen ápolja. Egyedi kialakítású nyele fából készült, az átlósan nyírt, asszimetrikus vaddisznósörtés rész pedig mindig tökéletesen fogja követni szakállad vonalait. 
4.990 Ft
Előrendelhető
Klasszikus forma exkluzív kivitelben. A Shepherd közepes méretű, kézzel készített szarufésű, közepes fogkiosztásokkal, ami miatt kis és közép méretű szakállakra ajánljuk. Megszelidíti a szőrszálakat és nem hagy hátra gubancot.
3.490 Ft
Előrendelhető
A Mini Mo tökéletes hozza azt, amire termett. Ezzel a kis méretű bajuszfésűvel úgy lövöd be a kackiást, ahogy csak szeretnéd. A bajuszwax egyenletes eloszlatása sem gond többé.
5.990 Ft
Előrendelhető
A Big Daddy az igazi nagyszakállú veteránoknak szól. Egy sima szakállfésű már nem birkózik meg a gubancokkal? Akkor ez lesz a Te fésűd.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.