Termékek Menü

Szakállfésűk/kefék

Rendezés:
7.900 Ft
Raktáron
Ez a kézzel készült, speciális kialakítású szakállkefe a legdurvább szőrzetet is kellemesen ápolja. Egyedi kialakítású nyele fából készült, az átlósan nyírt, asszimetrikus vaddisznósörtés rész pedig mindig tökéletesen fogja követni szakállad vonalait. 
1.990 Ft
Raktáron
Mit tudhat egy masszírozó, amit az ujjaid nem? Ez az egyszerű eszköz jelentősen elősegíti a szakáll és hajnövekedést egyaránt. A masszírozással nem csak kellemesebben telik a szakállmosás, de vérkeringést elősegítő hatása szinte csodákat tesz a szőrrel.  
5.490 Ft
Raktáron
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk.
9.990 Ft
Raktáron
Kifejezett szakállra optimalizált lószőr és nylon keverék kefe a világ legrégebbi kefegyártójától. Ergonomikus kialakítás, széles kefe fej, iszonyat jó design és ajándék vászonzsák. Magyarul egy igazi szakállas álma. 
4.990 Ft
Raktáron
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk. Nyeles változat.
4.990 Ft
Raktáron
Klasszikus forma exkluzív kivitelben. A Shepherd közepes méretű, kézzel készített szarufésű, közepes fogkiosztásokkal, ami miatt kis és közép méretű szakállakra ajánljuk. Megszelidíti a szőrszálakat és nem hagy hátra gubancot.
3.490 Ft
Raktáron
A Mini Mo tökéletes hozza azt, amire termett. Ezzel a kis méretű bajuszfésűvel úgy lövöd be a kackiást, ahogy csak szeretnéd. A bajuszwax egyenletes eloszlatása sem gond többé.
5.990 Ft
Raktáron
A Big Daddy az igazi nagyszakállú veteránoknak szól. Egy sima szakállfésű már nem birkózik meg a gubancokkal? Akkor ez lesz a Te fésűd.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.