Termékek Menü

Szakállfésűk és kefék

Rendezés:
9.490 Ft
Raktáron
Ez a kézzel készült, speciális kialakítású szakállkefe a legdurvább szőrzetet is kellemesen ápolja. Egyedi kialakítású nyele fából készült, az átlósan nyírt, asszimetrikus vaddisznósörtés rész pedig mindig tökéletesen fogja követni szakállad vonalait. 
1.990 Ft
Raktáron
Mit tudhat egy masszírozó, amit az ujjaid nem? Ez az egyszerű eszköz jelentősen elősegíti a szakáll és hajnövekedést egyaránt. A masszírozással nem csak kellemesebben telik a szakállmosás, de vérkeringést elősegítő hatása szinte csodákat tesz a szőrrel.  
11.990 Ft
Raktáron
Kifejezett szakállra optimalizált lószőr és nylon keverék kefe a világ legrégebbi kefegyártójától. Ergonomikus kialakítás, széles kefe fej, iszonyat jó design és ajándék vászonzsák. Magyarul egy igazi szakállas álma. 
5.490 Ft
Előrendelhető
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk.
4.990 Ft
Előrendelhető
A világhírű Kent gyártó bükkfából készült keféje, melyet főleg rövid vagy közepes szőrzetre ajánlunk. Nyeles változat.
4.990 Ft
Raktáron
Klasszikus forma egy kis csavarral, exkluzív kivitelben. A Shepherd közepes méretű fafésű, közepes fogkiosztásokkal. A Pásztornak egy dolga van: a megfelelő irányba terelni a rakoncátlan szőrszálakat. Persze az ő munkájában is szokott néha gubanc adódni, de az akadályokat játszi könnyedséggel veszi.
4.990 Ft
Raktáron
Amikor meghallod, hogy szakállfésű, rá gondolsz. Ritka fogazata miatt, közepes és nagyobb szakállúaknak ajánlott. Összeborzolta a szélvihar a szakállad? A legnagyobbakkal is megesik. A Tengerésznek sok egyéb mellett a feladata, hogy tökéletesre beállítva és gubancmentesre fésülje az arcodon lévő szőrt. Vitorlákat fel!
1.490 Ft
Raktáron
Otthon hagytad a szakállfésűdet, de jól jönne egy kis igazítás? A mini szakállas kulcstartóval ez már nem probléma. Mindig kéznél van, ergo bármikor át tudod vele fésülni a bajuszt vagy a szakálladból egy-két szálat a helyére igazítani. Vagy csak menőznél az étteremben? Ezt rakd az asztalra, ne a Merci kulcsot! Nyert ügyed lesz bárkinél. 
4.350 Ft
Raktáron
A Kent elkészítette a Monster kistestvérét. Imádni fogod ezt a kis lószőr és nylon keverékéből készült csibészt! Kifejezetten szakállra optimalizált, kis mérete miatt pedig könnyen magaddal hordhatod, utazáskor pedig kifejezetten jól jön, hogy nem foglal sok helyet. 
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.