Termékek Menü

Beardcity szakállfésűk

Nincs is annál jobb érzés, mint mikor átfésülöd a szakállad és belenézel a tükörbe.

Fésűinket nagy odafigyeléssel és precizitással terveztük meg. Az esztétikum mellett nagyon fontos a használhatóság. A természetes anyagok mellett tettük le a voksunkat, hiszen a műanyaggal ellentétben ezek nem roncsolják a szakállad. Válaszd ki a fésűt a szakállhossznak megfelelően! A sűrűbb fogazat inkább kis- és közepes szakállra ajánlott, illetve általános fésülésre. Ha azonban hosszú szakállad van és azt veszed észre, hogy sokszor gubancolódig, válassz egy ritka fogazatú fésűt, amellyel könnyen tudsz gubancot kifésülni! Használd a fésűt a szakállolaj egyenletes eloszlatására is! Kiváló lesz tőle a szakállad és a fésűnek sem árt az olajozás...sőt! 

Rendezés:
4.990 Ft
Raktáron
Klasszikus forma egy kis csavarral, exkluzív kivitelben. A Shepherd közepes méretű fafésű, közepes fogkiosztásokkal. A Pásztornak egy dolga van: a megfelelő irányba terelni a rakoncátlan szőrszálakat. Persze az ő munkájában is szokott néha gubanc adódni, de az akadályokat játszi könnyedséggel veszi.
4.990 Ft
Raktáron
Amikor meghallod, hogy szakállfésű, rá gondolsz. Ritka fogazata miatt, közepes és nagyobb szakállúaknak ajánlott. Összeborzolta a szélvihar a szakállad? A legnagyobbakkal is megesik. A Tengerésznek sok egyéb mellett a feladata, hogy tökéletesre beállítva és gubancmentesre fésülje az arcodon lévő szőrt. Vitorlákat fel!
1.490 Ft
Raktáron
Otthon hagytad a szakállfésűdet, de jól jönne egy kis igazítás? A mini szakállas kulcstartóval ez már nem probléma. Mindig kéznél van, ergo bármikor át tudod vele fésülni a bajuszt vagy a szakálladból egy-két szálat a helyére igazítani. Vagy csak menőznél az étteremben? Ezt rakd az asztalra, ne a Merci kulcsot! Nyert ügyed lesz bárkinél. 
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.