Termékek Menü

szakállmosó és kondicionáló

Örök dilemma volt, hogy mivel is kéne mosni helyesen a szakállat. De csak ezidáig. Teljesen más a szálak szerkezete, ezért nem jó a hajsampon, arról nem is beszélve, hogy nem akarsz az arcodra, szád környékére olyan cuccot kenni, ami tele van kétes vegyszerekkel. Az itt található samponok és kondicionálók kifejezetten szakállra lettek kifejlesztve és akkor is használhatod, ha érzékeny a bőröd, mivel ezek a termékek teljesen természetes alapanyagokból készültek.
Rendezés:
6.990 Ft
Raktáron
A Kapitány nem szórakozik, ha minőségi szakállápolásról van szó. Gondolt egyet és legjobb receptjét vegyítette a kedvenc IPA (India Pale Ale) típusú sörével. Az eredmény pedig egy zseniális szakállmosó.
4.990 Ft
Előrendelhető
Kettős hatású szakállmosó és kondicionáló kombináció, mellyel könnyedén és alaposan tisztíthatod arcszőrzeted. Természetes alapanyagú és a normál samponokkal ellentétben a szakállmosó nem mossa le a létfontosságú olajokat a bőrödről. A The Bearded Man Co. szakállmosója nem hagy maga után mást, csak tiszta, puha bőrt és szőrzetet, valamint kellemes illatot. 
3.990 Ft
Raktáron
Sok minden történhet 60 másodperc alatt. Beleértve azt is, hogy a száraz, sérült szakállad egy megfelelően puha és hidratált szőrtengerré varázsolod. Mindez az ultra gyors és intenzív 60 másodperces kondicionálónak köszönhető, amely látható javulást hoz a szakálladnak.
4.930 Ft
Raktáron
Ez a szappan, nem csak a szakáll, de az egész test tisztítására is alkalmas. Ha a természetes tisztálkodószerekben hiszel, akkor imádni fogod a Gentleman's szappan hatását.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.