Termékek Menü

Captian Fawcett szakállolajok

Rendezés:
5.790 Ft
Raktáron
A világhírű mesterborbély és oktató Sid Sottung közreműködésével jött létre ez az egészen elképesztő szakállolaj. Minden egyes porcikájából árad az elegancia.
4.930 Ft
Raktáron
Számtalan kérés után a Kapitány végre elkészítette a whisky illatú szakállolaját. Mi mást is várhatunk tőle? Fantasztikus, férfias illatkavalkád, bőségesen belocsolva az alkotó kedvenc whiskyjével.
Ne aggódj, bankot nem fogsz tőle rabolni, női szíveket annál inkább!   
5.790 Ft
Raktáron
A Booze and Baccy szakállolaj a méltán híres szakállmodell, Ricki Hall közreműködésével jött létre. Ha ezt az olajat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy komplex és nagyon gazdag szakállápolóval bővül a repertoárod. 
14.790 Ft
Raktáron
A Booze and Baccy szakállolaj a méltán híres szakállmodell, Ricki Hall közreműködésével jött létre. Ha ezt az olajat választod, biztos lehetsz benne, hogy egy komplex és nagyon gazdag szakállápolóval bővül a repertoárod. Hatalmas 50ml-es kiszerelésben.
4.930 Ft
Raktáron
Ez a szakállolaj jojoba- és mandula olaj alapokon nyugszik természetesen hozzáadott E-vitamminnal. A Kapitány kis tételekben főzeti ezt a cédrus, fekete bors, pacsuli és pálmarózsa illatú csodát, így illik megbecsülni.
5.790 Ft
Raktáron
A The million dollar szakállolaj az a szakállápoló, amely nem csak a benne található egyedi formulának köszönhetően varázsol el téged is. Nevéhez méltóan 23 karátos aranypelyhek úszkálnak az olajban, így biztos lehetsz benne, hogy a prémium szakállápoláson felül a legmagasabb luxust nyújtja a Kapitány portékája.
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.