Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
3.890 Ft
2.990 Ft

The Bearded Man Co. szakáll és bajuszwax - Irish Moss

3.890 Ft
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 1
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: The Bearded Man Co.
Friss, földes, ellazító. Az Ír moha, azaz az Irish Moss egy rendkívül tiszta, természetes, férfias illat. 

Leírás és Paraméterek

Friss, földes, ellazító. Az Ír moha, azaz az Irish Moss egy rendkívül tiszta, természetes, férfias illat. 

Ez a bajusz és szakáll wax tökéletes elegye olajoknak, tápláló vajaknak és viaszoknak. Nincs olyan rakoncátlan kacikiás vagy bozont, amit ne tudnál vele megszelidíteni.
A formázó wax régi módi recept alapján készült, ám van benne egy csipet modern csavar. Nem csak formázza arcszőrzeted, hanem ápolja, kondícionálja is. A sima, lágy wax tökéletesen alkalmas a nagyon szép, rendezett szakáll és bajusz kialakítására, amivel megteremtheted a jól ápolt úriember kinézetét. Erős tartású, biztosítja az egész napon át tartó patent kinézetet.


Az erőssége attól függ, hogy milyen mennyiséget használsz belőle, valamint a szakállad sűrűségétől, hosszától, és nem utolsó sorban az időjárási viszonyoktól.

Vélemények

4.00
1 értékelés
0
1
0
0
0
2021. 04. 22. -
Eredetileg nem ezt az illatot szerettem volna, de amit eredetileg akartam, nem volt raktáron. Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül ezt választottam. Nagyon kellemes az illata, és megfelelő feltételek mellett jól tart.

Első szakállwaxom, így felteszem, a tapasztalatlanságom miatt nehéz volt az elején úgy használni, ahogy kell. A tenyéren való elkenés módját, a megfelelő mennyiséget is ki kellett tapasztalni, de mostanra már egész magabiztosan használom.

Az oldalsó, felfelé kunkorodó szőrszálakkal ez sem tud csodát tenni, azon a részen marad a vágás. Viszont a szakállam többi részén nagyon jól használható.