Termékek Menü

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Beardcity.hu

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségen elérhetőek vagyunk.

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 1. Üzemeltetői adatok, információk
 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 3. A kínált termékek kategória besorolása
 4. Rendelési információk ismertetése
 5. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 6. Rendelés lépéseinek bemutatása
 7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 8. Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 9. Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 11. A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató
 12. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztató
 13. Jogorvoslati lehetőségek
 14. Egyéb rendelkezések, információk

 

1. Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: Beardcity Kft.

Székhely: 4034 Debrecen, Kerecsen u. 11.

Levelezési cím: 4034 Debrecen, Kerecsen u. 11.

Adószám: 25757424-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-028213

Bankszámla szám: 10702064-69857647-51100005

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-105761/2016.

Szerződés nyelve: magyar

Elektronikus levelezési cím: info@beardcity.hu

Telefonos elérhetőségek: +36306088948

Szállítási partner, partnerek megnevezése: expressone Kft.

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 2-3 munkanap

Tárhelyszolgáltató:

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

 

 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek online, házhoz szállítással rendelhetőek meg.
Webáruházunk profi szakembereknek és lakossági vásárlóknak szánt kozmetikai és szépségápolási termékeket és kiegészítőket forgalmaz.
 

3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

 • Arcszőrzet ápolás/Szakállápolás
 • Arcápolás
 • Testápolás
 • Hajformázó termékek
 • Higiéniai termékek

A termékekre  vonatkozóan  megjelenített  árak  tartalmazzák  a  törvényben előírt  áfát,  azonban  nem  minden  esetben  tartalmazzák  a  házhoz  szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 

4. Rendelési információk

 A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, érdemes webáruházunkban regisztrálni. Az áruházban található termékek Interneten keresztül rendelhetőek, illetve vásárolhatóak. A megrendeléseket futárszolgálattal küldjük ki. A megrendelőlap elküldésével és annak Beardcity Kft. által történő visszaigazolásával, távollévők közötti szerződés jön létre. Korm. Rendelet: 17/1999.(II.S)

5. A megrendelések feldolgozása

 A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8:00-17:00 óráig történik.

(pénteken leadott megrendelés csak az azt követő héten kerül teljesítésre!)

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül történik.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken.

6. Rendelés menete

 1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.
 2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Ha módosítja a megvásárolni kívánt mennyiséget, a mennyiség módosítását követően kattintson a kosár frissítése gombra.
 3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
 4. Megrendelés.
 5. Szállítási / Számlázási, illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát, akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/*
 6. Fogadja el a rendelési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerte annak tartalmát.
 7. Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a termék színét illetően) Szükség esetén ezen az oldalon módosítani tudja a megadott adatokat, illetve visszaléphet a kosár tartalmának módosításához is. A megrendelés elküldését követően, ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvétel útján tudja módosítani a megrendelés adatait.
 8. A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.

A beérkezett megrendelését email formájában minden esetben visszaigazoljuk!

 *A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie. Kérjük, kiemelten ügyeljen az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk kézbesíteni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja a visszaigazolást ellenőrizze a SPAM - levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolat felvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Utánvét: a megrendelt termék árát, amennyiben utánvéttel történik a kifizetés, a csomag átvételekor a futárnak kell fizetni.

Bankkártyás fizetés: lehetőség van a termékek, illetve szállítási díj előzetes kifizetésére bankkártya segítségével, amit biztonságos, titkosított CIB banki felületen történik.

Paypal: egyszerűen, PayPal fiók segítségével is el lehet végezni a rendelés végösszegének kiegyenlítését 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

8. Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a Trans-o-flex Hungary Kft. kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Az át nem vett csomagok esetén kérhetjük banki előutalással kiegyenlíteni a számlát a következő kiküldéshez.

9. Házhoz szállítás díjszabása

Házhozszállítási díjak a trans-o-flex Hungary Kft.-vel Magyarország egész területére:

Házhozszállítási díj bruttó: 10.000,-Ft értékhatárig Bruttó 890,- Ft
Házhozszállítási díj bruttó: 15.000,- Ft értékhatár felett

díjtalan

 

 

 

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

11. Termékszavatosságról szóló tájékoztató

 Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

 Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

 Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

 A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

 Termékszavatossági igényét Ön a termékgyártó általi forgalomba hozatalától számított egy illetve két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

 Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

 Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

 A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

 További részletek: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

12. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

 • A természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okokból) vissza nem küldhető termékek esetén a vásárló nem élhet az elállási joggal. Ilyen a használt borotva. 
 • Minden olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza. /például: kozmetikumok, higiéniai termékek.
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek.

Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségügyi okokból vissza nem küldhető termékeket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket nem vette használatba.

További részletek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29 §-ában olvashatóak.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Postai úton:

Beardcity Kft.

4029 Debrecen, Csengő u. 5. 2/33

Elektronikus úton:

info@beardcity.hu

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket.Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

További részletek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29 §-ában olvashatóak.

 

13. Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

URL: http://naih.hu

 

14. Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadóak. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja Beardcity Kft. általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

 

Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.