Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Wahl

Wahl

Rendezés:
31.990 Ft
Raktáron
A TrendCut géppel egy komplett fodrászatot veszel. Csak ez elfér a kis táskájában. Mindegy, hogy milyen fazont szeretnél, a cserélhető vezetőfésűknek köszönhetően a kívánt hosszúságot vagy átmenetet is el tudod készíteni. A csinos gép nemcsak jól néz ki, de minősége miatt kifejezetten ajánlott, ha hosszú távra tervezel a szakállnyíróddal. Hajvágásra is használnád? Semmi probléma, simán megbirkózik vele. 
44.990 Ft
Raktáron
A Wahl szakállnyírók királya. Exkluzív rozsdamentes acél test, kiemelkedő akkumulátor idő, led kijelző és rengeteg tartozék. Természetesen mindez lehetővé teszi, hogy ne csak a szakállad tudd vele a lehető legprecízebben formázni, hanem a testeden bárhol található szőrt is kényelmesen tudd vele borotválni. Ha maximalista nem fogsz csalódni a Wahl Stainless Steel készülékben, ráadásul olyan dögösen néz ki, hogy a fürdőszoba ékessége is lehet.
25.990 Ft
Raktáron

Azt szokták mondani, hogy ami mindenre jó, az tulajdonképpen semmire. Kivéve ha egy olyan erős és profi gép kerül a kezedbe, mint a Wahl Lithium Total. Természetesen szakállra ajánljuk, de a kiegészítők segítségével abszolút semmi gondot nem okoz neki a haj és egyéb testszőrzet. Ha egy gépet szeretsz tartani mindenre, akkor tökéletes választás a Wahl Lithium Total készüléke.

37.990 Ft
Raktáron
Az Aqua Groom szakállnyíróval egy dolog biztosan nem fog megtörténni. Az, hogy kiszállsz vizesen a zuhany alól és eszedbe jut, hogy nem tudsz megborotválkozni, mert tiszta víz a szakállad vagy a hajad. Az Aqua Groom ugyanis kiválóan működik nedves szőrzeten is, így biztos lehetsz benne, hogy minden körülmények között állja a sarat...pontosabban a szőrt. 
Gyártók
BeardFaces
Hasznos

Információk a készítményekről és használatukról.