Ez a weboldal sütiket használ,, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
44.990 Ft

Wahl Stainless Steel MultiGroom szakáll- és szőrnyíró

44.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Wahl
A Wahl szakállnyírók királya. Exkluzív rozsdamentes acél test, kiemelkedő akkumulátor idő, led kijelző és rengeteg tartozék. Természetesen mindez lehetővé teszi, hogy ne csak a szakállad tudd vele a lehető legprecízebben formázni, hanem a testeden bárhol található szőrt is kényelmesen tudd vele borotválni. Ha maximalista nem fogsz csalódni a Wahl Stainless Steel készülékben, ráadásul olyan dögösen néz ki, hogy a fürdőszoba ékessége is lehet.

Leírás és Paraméterek

Made in USA
Az USA-ban gyártott Stainless Steel MultiGroom trimmer exkluzív kialakítású, prémium kategóriás készülék. A masszív, de kellemes tapintású rozsdamentes acél készüléktest a legmodernebb technológiát rejti.

MultiGroom
A Stainless Steel MultiGroom trimmer cserélhető vágófejeinek köszönhetően a legjobb választás a teljes test szőrtelenítésére.

  • normál vágófej hajnyírásra, az arcszőrzet formázására és a test szőrtelenítésére is kiválóan használható.
  • precíziós borotvafejjel kényelmesen borotválhatja arc- és testszőrzetét.
  • Az orrszőrnyíró fejjel könnyedén és alaposan eltávolíthatja a nem kívánatos orr- és fülszőrzetet.

Wahl pengék
Az egyedülállóan, köszörüléssel élezett precíziós, önélező acél Wahl pengék biztosítják a hosszútávú gondtalan használatot.

Lithium Ion+ akkumulátor
A világon elsőként a WAHL alkalmazta a haj- és szakállvágók kategóriájában a Lithium Ion technológiát. A technológiának köszönhetően az akkumulátornak gyakorlatilag nincs kisülése, tárolás alatt nem merül, a készüléket ugyanabban a töltöttségi állapotban veheti használatba, amelyen letette.

1 óra töltés = 4 óra üzemidő
A különösen nagy kapacitású Lithium Ion+ akkumulátor egyedülálló 1 óra töltéssel akár 4 óra üzemidőt biztosít, amivel megtapasztalhatja a nagyfokú szabadság és gondtalanság érzését.

Gyorstöltés
A gyorstöltés funkciónak köszönhetően 1 perc töltéssel 3 perc folyamatos üzemidőt nyerhet.

Automatikus feszültségválasztás
A világ bármely pontján jár, Wahl készülékére biztosan számíthat, bármely hálózati feszültséggel tölthető, működtethető.

Smart LED
Az intelligens Smart LED kijelző tájékoztatja az akkumulátor töltöttségének állapotáról, jelzi az alacsony akkumulátor feszültséget.

Tartozékok
szakáll- és szőrvágó fej, precíziós vágófej, orr- és fülszőrvágó, 3 vezetőfésű (1.5, 3, 4.5 mm), 6 fokozatú vezetőfésű (2, 4, 6, 8, 10, 12 mm), rozsdamentes acél állvány, hálózati töltő, tisztító fésű, penge olaj, tároló táska

FONTOS!
A Wahl Home termékei az otthoni felhasználás speciális igényeire lettek kifejlesztve. A termékek minden ettől eltérő felhasználása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után!

Típusszám 9818-116
Áramforrás Li-Ion akkumulátor
Akkumulátoros üzemidő 240 perc
Vágásszélesség 30 mm
Vágáshossz 0,7-12 mm
Garancia 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.